Ftesë në 5

E hënë-e premte, 17:00

“Ftesë në pesë” është një program sa informues aq edhe argëtues. Ngjarje kulturore, ndodhi në jetën e VIP-ve, fokusim mbi marrëdheniet familjare të politikaneve e personave publike, pasqyrim të historive të prodhuara nga reality dhe talent show të ndryshëm. Prezantuar nga Bieta Sulo.

Video

Ftesë në 5, Besnik Qaka, “Ani ani” & marrëdhënia me vajzën e tij, Una, 24 Janar 2020, Pjesa 1
24/01 19:11
Ftesë në 5, Fiona, Irola & Rudina, në Venecia me projektin “Në shtëpinë tonë”,24 Janar 2020, Pjesa 2
24/01 19:11
Ftesë në 5, Pier Noshi, vjen me një “Melodi” për vajzën e tij Melodinë… 24 Janar 2020, Pjesa 3
24/01 19:10
Për t’u patur zili! Këngëtari zbulon surprizën për të bijën 2 vjeçare!
24/01 18:24
Ftesë në 5, Telenovela Brad Pitt-Jennifer. Kush ia hoqi fustanin aktores? 23 Janar 2020, Pjesa 1
23/01 18:16
Ftesë në 5, 10 vjet kohë për të shpëtuar botën, çfarë duhet të bëjmë? 23 Janar 2020, Pjesa 2
23/01 18:16
Ftesë në 5, Si të kujdesemi për natyrën përgjatë rutinës sonë? 23 Janar 2020, Pjesa 3
23/01 18:16
Çfarë doli nga çanta e Sazan Gurit në mes të emisionit!
23/01 17:34
Ftesë në 5, 1,2,3 apo 4, sa fëmijë duan gratë shqiptare? 22 Janar 2020, Pjesa 1
22/01 18:34
Ftesë në 5, Më mungojnë llastimet e bashkëshortit gjatë shtatzënisë, 22 Janar 2020, Pjesa 2
22/01 18:33
Ftesë në 5, Sëmundja e tiroides dhe trajtimi në Spitalin Amerikan, 22 Janar 2020, Pjesa 3
22/01 18:32
Bieta Sulo në pritje të ëmbël?! “Duhet edhe një vajzë, 2020 s’dihet se çfarë sjell”
22/01 17:46
Ftesë në 5, Nëna rreh barbarisht vajzën, çdo të ndodhë me familjen? 21 Janar 2020, Pjesa 1
21/01 20:53
Ftesë në 5, Amina dhe Elia, ja dy motrat “Marilyn Monroe” & “Pokahontas”, 21 Janar 2020, Pjesa 2
21/01 20:52
Ftesë në 5, “Non grata” në Greqi? Gazetarja rrëfen çfarë ndodhi në Derviçan, 21 Janar 2020, Pjesa 3
21/01 20:52
Video të tjera