Xhiroja e biznesit 16 mld euro/ Ja 10 kompanitë më të mëdha të ekonomisë shqiptare
08/09/2019 22:02
Lufta ndaj informalitetit, lirohen nga detyra 14 doganierë
08/09/2019 11:26
Faturat elektronike, Denaj: Në tetor nis testimi
04/09/2019 13:56
Kolaudimi, zgjatet koncesioni/ Qeveria shtyn edhe 16 muaj kontratën me SGS
03/09/2019 15:05
Komani, liqeni i turistëve/ Udhëtimi tre orë në mes të alpeve në 1500 metra lartësi
26/08/2019 15:22
Taksa e shtëpive në Tiranë. Banesat duhen vetëdeklaruar pranë ujësjellësit
26/08/2019 15:18
Hapet gara për aeroportin e Vlorës. Kërkohet hartuesi i studimit të fizibilitetit
26/08/2019 15:16
3.3 milionë turistë/ Shumica nga Kosova, Maqedonia e Veriut dhe emigrantët
23/08/2019 15:13
Biznesi çdo pagesë nëpërmjet bankës. Gjobë mbi 50 mijë lekë nëse nuk hapet llogaria deri më 26 tetor
22/08/2019 15:16
Naftë me cilësi të dobët, Ministria e Energjetikës bllokon 550 ton naftë në Ballsh
21/08/2019 11:57
“Skanimi” fitoi 1 mln euro. Bilanci zyrtar i koncesionarit për vitin 2018 i dorëzuar QKB
20/08/2019 15:06
Aksioni te karburantet. Do të publikohen emrat e të gjitha kompanive që janë gjetur në shkelje
19/08/2019 15:20
Karburant pa akcizë në treg/Gjobë 41 mln lekë në Porto Romano, subjektit i mungonte 233 mijë litra benzinë
11/08/2019 15:14
Biznesi, 10 ditë afat për dividentin/ Në 7 muaj me taksën e re u shpërndanë 540 mln euro
10/08/2019 15:03
Faturat e reja online/ Aplikacioni nis në janar për shitjet tek qytetarët
07/08/2019 15:43
“Kujdes me koncesionet”, S&P: Shqipëria mos tejkalojë kufirin e pagesave
06/08/2019 15:05
3 taksat që s’realizuan objektivat / Ecuria e dobët e të ardhurave në buxhet solli aksionin kundër informalitetit
04/08/2019 19:35
Digjitalizimi më 1 shtator. Transmetimet analoge mbyllen, merrni Digitalb
02/08/2019 19:47
Mbrëmjet e Vlorës, të huajt kërkojnë më shumë argëtim
02/08/2019 15:22
Turizmi, gushti muaj i mirë/ Turistët kërkojnë më shumë informacion dhe aktivitete
02/08/2019 15:18
Tatimet, kontroll për karburantet/ 32 kompani janë në ndjekje penale për evazion fiskal
01/08/2019 15:21