“Top Story”, pamje ekskluzive të fabrikës së demontimit në Gërdec, pak para shpërthimit (Video)
13/03/2019 22:03
“Top Story”, Zamira Durdaj: Nuk e fal gjakun e djalit tim, sot nuk ka asnjë të dënuar!
13/03/2019 21:56
“Top Story”, historia e Erison Durdajt, djalit 7-vjeçar që humbi jetën nga shpërthimi i Gërdecit
13/03/2019 21:53
“Top Story”, rrëfimi i Kristianës. Humbi të ëmën në tragjedinë e Gërdecit dhe sot është e birësuar
13/03/2019 21:41
“Top Story”, mesazhi i Reginës: Mos bëni padrejtësi ndaj njerëzve të pafajshëm!
13/03/2019 21:23
“Top Story”, babai i Reginës: Kemi fituar gjyqin me Delijorgjin, por asnjë Përmbarues nuk ia sekuestron pronat
13/03/2019 21:21
Ekskluzive në “Top Story”, rrëfimi prekës i Reginës. Humbi krahun në tragjedinë e Gërdecit
13/03/2019 21:10
Top Story zbulon “Akrepin”, sekserin e morgut të Tiranës
06/03/2019 21:54
Top Story/ Shkolla “horror” në Paskuqan, e ndërtuar mbi varreza
06/03/2019 21:49
Top Story/ Varrezat katolike në Shkodër, miliona lekë për pak metra
06/03/2019 21:45
Top Story/ Në një fshat të Elbasanit, varre brenda truallit të shtëpive
06/03/2019 21:40
Top Story/ Përleshje me armë në Burrel, për një vend varri
06/03/2019 21:36
Top Story/ Varreza private dhe informale në Tiranë, ja abuzuesit me vdekjen
06/03/2019 21:33
Top Story/ Biznes me vdekjen, në Zall Herr krijohen varre private në shkelje me ligjin
06/03/2019 21:28
Top Story/ Biznesi me varret, miliona lekë për banesën e fundit
06/03/2019 21:22
Top Story/ Varrezat ndërtohen si pallatet, pa uniformitet dhe pa asnjë estetikë
06/03/2019 21:05
Top Story zbulon një rast mashtrimi me barnat e rimbursuara, dëmi 427 mijë euro
27/02/2019 21:50
Top Story zbulon sesi Fondi i Kujdesit Shëndetësor, favorizon një depo farmaceutike
27/02/2019 21:49
Top Story/ Si të blejmë barna të sigurt!
27/02/2019 21:46
Top Story/ Bari “Xarelto” më i shtrenjtë në Shqipëri sesa në Turqi
27/02/2019 21:42
Top Story/ Barnat e rimbursueshme, problemet nisin që tek lista
27/02/2019 21:35