Lamtumirë gërma! Vjen tastiera me emoji

22/09/2015 00:00

Ndonjëherë fjalët janë të panevojshme, sidomos kur ka emoji që mund të përcjellin çdo emocion të imagjinueshëm. Programuesi britanik Tom Scott, ka krijuar tastierën me mbi 1000 emoji.

Ai pranon se kjo është gjëja më qesharake që ai ka ndërtuar, por nuk i dihet, ndoshta në pak vite ajo mund të gjejë një përhapje të gjerë dhe mund të komunikojmë vetëm nëpërmjet tyre.

Ai ka dhënë shpjegimin për çdo emoji, edhe për ata që nuk gjenden akoma tek telefonat.

Top Channel