Shkëmbim i bisedave apo dhe fotove akoma dhe më private në Instagram, me personat të cilët jeni më shumë të lidhur do të jetë e mundur falë përditësimit të funksionit të mesazheve Direct, i dalë për herë të parë në 2013.

Në vend që të krijoni një bisedë të re, çdo herë që dëshironi të shpërndani fotografi apo video, tashmë është e mundur që kjo të bëhet pa pasur nevojë pë një mesazh të ri.

Gjithashtu, tashmë jepet mundësia të shënosh një emër për çdo grupë bisede, të bësh selfie direkt brenda bisedës dhe emoticon të ndryshme. Fotot dhe videot që shpërndahen përmes Direct janë të dukshme vetëm nga personat e grupit.

Direct do të jetë një ikonë e re, pranë “Pëlqej” dhe “Komento” në çdo postim. Duke zgjedhur ikonën e Direct, do të mund të dërgoni atë postim një miku apo një grupi miqsh në formën e mesazhit, nëpërmjet Instagram Direct. Në të njëjtën mënyrë është e mundur të dërgoni dhe Hashtag apo vendndodhje.

Top Channel