Mendoni se po shpëtoni baterinë e iPhone? E keni gabim!

21/06/2015 00:00

Pjesa më e madhe e njerëzve, për të mos rënë shumë shpejt bateria e iPhone përdorin rrugën e zakonshme. Prekin mbi butonin ‘Home” dhe më pas nisin të mbyllin një nga një të gjitha aplikacionet.

Por sipas Refinery29, shumë njerëz e kanë gabim. Ata kanë marr këshilla nga ekspertët dhe kanë zbuluar se kur ju mbyllni aplikacionet, nuk është e thënë se shpëtoni jetën e baterisë, ndërkohë që rihapja e tyre kërkon më shumë përpjekje. Kjo do të thotë se mund të jetë më e vështirë, nëse ju i lini aplikacionet hapur.

Në vend të kësaj, shkoni tek “Settings”, general, dhe kliko në “background app” për të parë se cilat aplikacione po ju shkarkojnë baterinë. Ju mund ti fikni të gjitha aplikacionet, ose ti fikni ato një nga një.

Top Channel