Basha: Të shtojmë përpjekjet për përballimin e përmbytjeve

06/02/2015 00:00

Nëpërmjet një postimi në Facebook, Lulzim Basha ka bërë apel që të shtohen përpjekjet “për përballimin e përmbytjes dhe pasojave të saj”.

“Duhet të shtojmë përpjekjet për përballimin e përmbytjes dhe pasojave të saj. Humbjet kanë qenë të mëdha. Kam parë dhjetëra shtëpi të dala jashtë përdorimit që do duhen muaj t’ju dalë lagështira. Ka dëmtime masive të orendive, të prodhimeve dhe të gjësë së gjallë. Për familjen e thjeshtë shqiptare kjo është një humbje e madhe. Dëmshpërblimet e shtetit dhe ndihmat e shoqërisë janë jetike për rimëkëmbjen e situatës. Të gjitha degët e PD-së janë në shërbim të njerëzve”, shkroi kreu i Partisë Demokratike.

”I ftojmë të solidarizohen mbështetësit dhe simpatizantët tanë, të gjithë ata që kanë mundësi të japin ndihmën e tyre sado modeste. Të jemi pranë tyre në këto ditë të vështira, t’u tregojmë se nuk do t’i lëmë vetëm e të braktisur”, shtoi zoti Basha.

Top Channel