Aprovohet karta e studentit

04/11/2011 21:10

Kryetari i Bashkisë Tiranës, Lulzim Basha ka nënshkruar një marrëveshje me rektorët e univeristeteve publike për kartën bashkiake të studentit.

Tashmë nis përpunimi i të dhënave nga universitetet dhe pas këtij procesi, tha Basha, brenda dy javëve përfundon prodhimi i kartave të studentëve.

Pas universiteteve publike një marrëveshje e tillë do të nënshkruhet edhe me universitete private.

Top Channel