Pellumbi, me i shpejte se interneti

10/09/2009 19:00

Ne Durban, ne Afriken e Jugut, nje pellumb ka fituar garen e shpejtesise ndaj ADSL-se, duke cuar te dhenat ne destinacion shume me shpejt se linja e internetit.

Sfida eshte organizuar nga nje ndermarrje teknologjike. Pellumbi “Winston” ka cuar informacion rreth 4 GB ne nje distance 60 milje ne 1 ore e 8 minuta.

Kur punonjesit perfunduan shkarkimin e te gjitha te dhenave, dy ore me vone, ADSL-ja ishte akoma ne 4 perqind.

Gara eshte ndjekur nga qindra persona ne “Facebook” dhe “Twitter”.

Top Channel