Mediat e Beogradit: Ceku mund te lirohet

25/06/2009 12:05

Shtypi i sotem i Beogradit pohon se per shkak te presioneve politike nga SHBA-ja, Britania e Madhe dhe Franca mbi qeverine bullgare ka shume mundesi qe ish-kryeministri Agim Ceku te lirohet.

Keshtu jane te pakta zerat se Ceku do t’i dorezohet autoriteteve serbe.

Nderkaq gazeta britanike “Financial Times” ne numrin e sotem shkruan se arrestimi i Agim Cekut ka shkaktuar tensione ne rajon dhe e ka vene ne shqetesim Sofjen.

Top Channel