Bllokim ne pikat doganore Kosove-Serbi

25/06/2009 14:10

Vazhdojne te mbeten te bllokuara pjeserisht rruget qe te cojne ne pikat 31 dhe 1 te kufirit me Serbine.

Banoret serbe te veriut te Kosoves jane pergjegjes per bllokimin e rruges.

Organizatoret e protestave, serbe nga Zveçani e Zubin Potoku, thane se rruget do te mbahen te bllokuara derisa EULEX-i te heqe dore nga paralajmerimi se do te filloje mbledhjen e taksave doganore ne portat 1 dhe 31 ne kufirin verior te Kosoves me Serbine.

Top Channel