Bernanke: Rimekembja do te jete e ngadalte

05/05/2009 17:25

Do te jete vetem nje permiresim i ngadalte ajo cka e pret ne fund te vitit ekonomine amerikane.

Keshtu ka deklaruar numri 1 i Federal Reserve, Ben Bernanke, gjate nje fjalimi para komisionit te ekonomise te Kongresit.

“Rimekembja do te fitoje terren me ngadale dhe Shtetet e Bashkuara do te mbeten per nje periudhe kohore nen potencialin e tyre te rritjes ekonomike”, ka deklaruar Bernanke.

Top Channel