Internet ne xhep, 24 ore ne 24. Mjafton vetem me nje ‘klik’ per te hyre ne Facebook dhe per te ndryshuar statusin tend, per te shtuar foto te profili apo per te komentuar te tjeret.

Ky eshte realiteti i ri per perdoruesit e smartphone, me kosto te ulet, te pakten ne nje vend fqinj tonin sic eshte Italia.

Ka mberritur moda e re per te hyre ne rrjetet sociale, me saktesisht Facebook. Perdoruesit e kane gjithnje te mundur te lidhen me boten e tyre virtuale ne cdo moment.

Ne Itali kjo eshte realizuar ne ndihme te perdoruesve te internetit. Kompanite telefonike me ane te nje tarife normale per standartin e jeteses atje, kane lejuar «Mobile internet Facebook Edition», ne kembim te vetem dy eurove ne jave.

Top Channel