Sejdiu dekreton faljen e uljen e denimit per 62 te denuar

17/02/2009 10:10

Presidenti i Republikes se Kosoves, dr. Fatmir Sejdiu, dekretoi faljen ose uljen e denimit per 62 te denuare jane duke vuajtur denimet ne burgjet e Republikes se Kosoves ne baze te aktgjykimeve te formes se prere.

Meqenese shume nga kerkesat per falje te personave qe jane duke vuajtur denimin nuk jane kompletuar me dokumentet plotesuese, procedura per shqyrtimin e tyre do te vazhdoje.  
 
Dekreti per falje i Presidentit te Republikes se Kosoves hyn ne fuqi me 17 shkurt 2009.  
 
Me kete rast Presidenti ua ofroi Dekretin Ministres se Drejtesise dhe drejtoreve te institucioneve korrektuese te Republikes se Kosoves per zbatimin e menjehershem te tij.

Top Channel