Toreadori 11-vjecar vret 6 dema

26/01/2009 12:30

Nje 11- vjecar me emrin Michelitio la Grave eshte kthyer ne idhullin e adhuruesve te luftes me demat. Toreadori franco-meksikan vetem nje shfaqje Corrida ne Meksiko ka vrare 6 dema duke shkaktuar edhe reagimin e organizatave per mbrojtjen e femijeve.

Femija rrezikoi te mos perjashtohet nga evenimenti, po i ati reagoi dhe pas shume perpjekjesh Michelitio arriti te merrte serish pjese ne gare.

Femija eshte marre me demat qe ne moshen 6-vjecare dhe nuk ka patur asnje incident serioz.

Top Channel