Ndertimet, “Katershja” denon vendimin e Izraelit

13/03/2010 03:50

“Katershja per Lindjen e Mesme” denoi planet izraelite per vazhdimin e metejeshem te ndertimeve ne Jeruzalemin Lindor.

Ne nje deklarate shperndare nga zyrat e Organizates se Kombeve te Bashkuara, “Katershja” e perbere nga, SHBA, BE, Rusia dhe Kombet e Bashkuara e cilesuan absurd dhe minues ndaj bisedimeve per paqe, vendimin e Izraelit per ndertimin e shtepive te reja.

“Rikonfirmojme se veprimet e ndermarra ne menyre te njeaneshme, si nga njera ashtu edhe nga pala tjeter nuk mund te ndihmojne ne vazhdimin e bisedimeve per paqe dhe nuk do te njihen prej komunitetit nderkombetar”, thuhet nder te tjera ne deklaraten e perbashket te BE-se, SHBA-se, Rusise dhe Kombeve te Bashkuara.

Top Channel