Avioni i rrembyer per “ekspedite hyjnore”

10/09/2009 01:10

Ndryshe nga c’pritej avioni i rrembyer me 104 pasagjere ne bord ne Meksike eshte pilotuar nga nje pastor bolivian.

Lajmi njoftohet nga sekretari i sigurise i Meksikes Genaro garcia Luna.

Pastori Jose Marc Flores Pereyra tha se e kishte rrembyer avionin per nje “ekspedite hyjnore”.

Pereyra eshte me precedente penale ne Bolivi, eshte denuar per mashtrim dhe eshte nje person me varesi te plote ndaj lendeve narkotike.

Top Channel