Kepi I Tundimeve Episodi i tretë 05/08/2022
05/08/2022 22:00
Atdheu dhe afrimiteti i tij me Eriolën, tensionon vajzat! Kepi i Tundimeve 05/08/2022
05/08/2022 22:00
Lodra e seksit e fshehur tërbon konkurrentët në shtëpi… Kepi i Tundimeve 05/08/2022
05/08/2022 22:00
Juna dhe Efi flasin “prapakrahëve” të Eriolës Kepi i Tundimeve 05/08/2022
05/08/2022 22:00
Rrëfimi i tmerrshëm, që ngashëron Ornelën Kepi i Tundimeve 05/08/2022
05/08/2022 22:00
Djemtë apo lodrën e seksit, kë zgjedhin vajzat? Kepi i Tundimeve 05/08/2022
05/08/2022 22:00
Anxhela e seksizimi në punë, vajzat bëhen bashkë kundra paragjykimeve Kepi i Tundimeve 05/08/2022
05/08/2022 22:00
Eriola shpërthen në lot, dita nis keq për të … Kepi i Tundimeve 05/08/2022
05/08/2022 22:00
Konkurrentët humbasin 2000 eurot e para, cila është arsyeja? Kepi i Tundimeve 05/08/2022
05/08/2022 22:00
Episodi i dytë “Kepi i Tundimeve” 29/07/2022
29/07/2022 22:01
Atdheu dhe Eriola lidhen me pranga e më pas përfundojnë në det “Kepi i Tundimeve” 29/07/2022
29/07/2022 22:00
Fatjoni refuzon sfidën në grup, konkurrentët nuk e presin mirë “Kepi i Tundimeve” 29/07/2022
29/07/2022 22:00
Zgjimi i tmerrshëm i konkurrentëve, zbulo çfarë ndodhi “Kepi i Tundimeve” 29/07/2022
29/07/2022 22:00
Shkruajnë në trup fjalët e tmerrshme, sfida që përloti konkurrentët “Kepi i Tundimeve” 29/07/2022
29/07/2022 22:00
Atdheu, nuk jam K**var “Kepi i Tundimeve” 29/07/2022
29/07/2022 22:00
S’ka seks, s’ka puthje, konkurrentët reagojnë ndaj rregullave të vilës “Kepi i Tundimeve” 29/07/2022
29/07/2022 22:00
Fatjoni i vë syrin Junës? Efi “spiunon” flirtet në pishinë mes të dyve “Kepi i Tundimeve” 29/07/2022
29/07/2022 22:00
Eriola i hedh turive Atdheut pakon më prezervativë. “Kepi i Tundimeve” 29/07/2022
29/07/2022 22:00
Ornela lahet me qumësht si dënimin për mungesë sinqeriteti “Kepi i Tundimeve” 29/07/2022
29/07/2022 22:00
20,000 euro apo të bësh seks, çfarë zgjedhin konkurrentët? “Kepi i Tundimeve” 29/07/2022
29/07/2022 22:00
Episodi i parë, “Kepi i tundimeve” 22/07/2022
22/07/2022 22:16
Çfarë do të ndodh në “Kepin e tundimeve”? “Kepi i tundimeve” 22/07/2022
22/07/2022 22:15
Atdheu provokon me dhuratën për vajzat, ja çfarë sjell në Kep… “Kepi i tundimeve” 22/07/2022
22/07/2022 22:15
Fatjoni nis festën, pija shfrenon konkurrentët … “Kepi i tundimeve” 22/07/2022
22/07/2022 22:15
Efi nuk vjen vetëm, zbulo kë ka marrë me vete tek Kepi… “Kepi i tundimeve” 22/07/2022
22/07/2022 22:15
Mateo tërbon vajzat me kërcimin stript për to “Kepi i tundimeve” 22/07/2022
22/07/2022 22:15
Atdheu zhvesh Eriolën, më pëlqejnë vajzat e bëshme… “Kepi i tundimeve” 22/07/2022
22/07/2022 22:15
Me kë zgjodhën të flenë djemtë dhe vajzat? “Kepi i tundimeve” 22/07/2022
22/07/2022 22:15
Njihuni me 4 konkurrentët e parë të Kepit “Kepi i tundimeve” 22/07/2022
22/07/2022 22:15
Njihuni me 6 konkurrentët e Kepit “Kepi i tundimeve” 22/07/2022
22/07/2022 22:15