Sa pará mbetën nga 20.000 euro? Kepi i Tundimeve 09/09/2022
09/09/2022 22:00

Për shkak të incidentit të ndodhur mes Gabrielit dhe Erjolës, të tjera pará u humbën nga buxheti fillestar 20.000 euro. Si reaguan konkurrentët? Çfarë ndodhi me ta? Përse është e acaruar Erjola?

Episodi 10 i plotë | Kepi i Tundimeve 23.09.2022
23/09 22:01
Çfarë e krisi marrëdhënien e Junës dhe Efit në Kepin e Tundimeve? Kepi i Tundimeve 23.09.2022
23/09 22:00
E dashura e re e Gabrielit i bën unfollow Ornelës Kepi i Tundimeve 23.09.2022
23/09 22:00
Fatjoni hap insights në Instagram. Për çfarë? Kepi i Tundimeve 23.09.2022
23/09 22:00
Si reagoi mami i EFit pas skenës së lodrës së sexit? Kepi i Tundimeve 23.09.2022
23/09 22:00
Konkurrentët i përgjigjen komenteve të tmerrshme Kepi i Tundimeve 23.09.2022
23/09 22:00
Anxhela tregon se ka dashur të lidhet me Atdheun Kepi i Tundimeve 23.09.2022
23/09 22:00
Episodi i nëntë | Kepi i Tundimeve 16/09/2022
16/09 22:01
Atdheu rikthehet me konkurrentët. Erjola bën veprimin e papritur… Kepi i Tundimeve 16/09/2022
16/09 22:00
Vajzat super seksi si pirate kërcejnë në anije… Kepi i Tundimeve 16/09/2022
16/09 22:00
Gabrieli s’heq dorë, puth Ornelën në buzë. Plas sherri mes tij e Klejdit Kepi i Tundimeve 16/09/2022
16/09 22:00
Pas sherrit të djemve, vajzat hidhen keq ndaj Ornelës e reagimit të saj…Kepi i Tundimeve 16/09/2022
16/09 22:00
Efi ngacmon Fationin për ndjenjat që janë krijuar mes tyre? Kepi i Tundimeve 16/09/2022
16/09 22:00
Mateo dhe Greji fitues të çmimit të madh. Ja reagimi i keq nga konkurrentët Kepi i Tundimeve 16/09/2022
16/09 22:00
Juna i thyen zemrën Mateos në sfidën e të pathënave. Ja ç’ndodhi Kepi i Tundimeve 16/09/2022
16/09 22:00
Klejdi sqaron Ornelën për ndjenjat e tij… Kepi i Tundimeve 16/09/2022
16/09 22:00
Erjola xheloze për Atdheun e Anxhelën. Kërcënënon këtë të fundit hapur… Kepi i Tundimeve 16/09/2022
16/09 22:00
Episodi i tetë Kepi i Tundimeve 09/09/2022
09/09 22:01
Sa pará mbetën nga 20.000 euro? Kepi i Tundimeve 09/09/2022
09/09 22:00
E papritur Gabrieli i hyn në shtrat Erjolës, ajo nuk e pret mirë Kepi i Tundimeve 09/09/2022
09/09 22:00