Ronela Hajati – Nelës | A•Live•Night – 4K
14/05/2022 22:30

A•Live•Night është një prodhim i Top Music Awards, parathënia e një rrugëtimi të gjatë në Top Channel. 13 Episodet e tij sjellin 13 artistët më të dëgjuar dhe më të dashur nga shqiptarët kudo janë, në një qasje dokumentari muzikor, ku protagonistët rrëfejnë jetën e tyre personale dhe profesionale dhe këndojnë live hitet e tyre më popullore. Prodhuar në Studiot e Top Albania Radio, ky është një format origjinal i Top Channel dhe mban vulën e Ledion Liço.

A•Live•Night | Capital T, të shtunën ora 21:00 në Top Channel
16/05 16:00
Ronela Hajati | A•Live•Night – 4K
14/05 22:45
Ronela Hajati – Nelës | A•Live•Night – 4K
14/05 22:30
Ronela Hajati – Sekret | A•Live•Night – 4K
14/05 22:30
Ronela Hajati – Marre | A•Live•Night – 4K
14/05 22:30
“S’kam marrë kot asnjëherë nga fama!”Ronela tregon se si ka ndikuar fama në jetë | A•Live•Night – 4K
14/05 22:30
Çfarë ka pritur Ronela nga Eurovizioni? | A•Live•Night – 4K
14/05 22:30
Ronela Hajati – Pa dashni | A•Live•Night – 4K
14/05 22:30
Ronela Hajati – Easy on me | A•Live•Night – 4K
14/05 22:30
Ronela Hajati – Gips ft Matolale | A•Live•Night – 4K
14/05 22:30
Ronela Hajati – Mos ik | A•Live•Night – 4K
14/05 22:30
“Isha në një stad shumë të rëndë”. Ronela rrëfen periudhën e keqe në jetë | A•Live•Night – 4K
14/05 22:30
Ronela Hajati – Do ta luj | A•Live•Night – 4K
14/05 22:30
Ronela Hajati – Vuj | A•Live•Night – 4K
14/05 22:30
Ronela Hajati – Më lër të fle (Cover Redon Makashi) | A•Live•Night – 4K
14/05 22:30
Ronela tregon kujtimin emocional me babain | A•Live•Night – 4K
14/05 22:30
“Nuk më kanë përkrahur…”Ronela Hajati në një rrëfim të sinqertë për ‘A Live Night’ | A•Live•Night-4K
14/05 22:30
Ja si i komenton Ronela ata që shajnë në rrjete sociale | A•Live•Night – 4K
14/05 22:30
A•Live•Night | Ronela Hajati, të shtunën ora 21:00 në Top Channel!
11/05 09:52
Ylli Limani | A•Live•Night – 4K
07/05 22:31