Përflitet se është në lidhje me Dean, Kristi vjen me të nxira në studio, shkak Zhaklina?- E Diell

Autor: Ronaldo Sharka, Erjola Doçi
Moderator: Ronaldo Sharka, Erjola Doçi
Të ftuar: Fiona Rushiti, Krist Aliaj Dragot

Mos I bjer me top. Rubrika në E Diell ku do të trajtohen temat e showbiz-it shqiptar. Të ftuar pikant dhe pyetje ngacmuese.
Këtë javë në studion e Mos I bjer me top do të jenë Fiona Rushiti për të dhuruar një spektakël magjik dhe Krist Aliaj Dragot, për të sqaruar një here e mire raportet e tij me ish-banoret e BBV. Një telefonatë BOMBë këtë here në Mos I bjer me top.