KQZ: Hiqni simbolet partiake! Letra për ministritë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) i ka dërugar një letër e cila disponohet nga Top Channel të gjitha institucioneve shtetërore ku u kërkon të bëjnë kujdes me përdorimin e logove të partive politike. KQZ konstaton se logoja e portalit “Me ty për Shqipërinë që Duam”, e prezantuar në të gjitha faqet zyrtare të ministrive dhe institucuionet qendrore, identifikon subjektin politik Partia Socialiste e Shqipërisë, duke e vendosur edhe në të gjitha zyrat elektorale të saj.