Juna i thyen zemrën Mateos në sfidën e të pathënave. Ja ç’ndodhi Kepi i Tundimeve 16/09/2022
16/09/2022 22:00

"Kepi i Tundimeve" Në magjinë e ditëve të ngrohta të verës, në një ambjent luksoz, disa të rinj dhe të reja të gjithë beqar, fizikisht shumë tërheqës por edhe me një karakter që nuk kalon pa u vënë re, do të bashkëjetojnë me njeri tjetrin për 20 ditë. Në këtë bashkëjetesë, që mund të konsiderohet edhe një eksperiment social, të rinjtë do të argëtohen nëpërmjet sfidave të ndryshme por jo vetëm, qëllimi është t'i rezistojnë tundimeve në ditët e nxehta të verës! Autore: Olsa Muhameti

Episodi 10 i plotë | Kepi i Tundimeve 23.09.2022
23/09 22:01
Çfarë e krisi marrëdhënien e Junës dhe Efit në Kepin e Tundimeve? Kepi i Tundimeve 23.09.2022
23/09 22:00
E dashura e re e Gabrielit i bën unfollow Ornelës Kepi i Tundimeve 23.09.2022
23/09 22:00
Fatjoni hap insights në Instagram. Për çfarë? Kepi i Tundimeve 23.09.2022
23/09 22:00
Si reagoi mami i EFit pas skenës së lodrës së sexit? Kepi i Tundimeve 23.09.2022
23/09 22:00
Konkurrentët i përgjigjen komenteve të tmerrshme Kepi i Tundimeve 23.09.2022
23/09 22:00
Anxhela tregon se ka dashur të lidhet me Atdheun Kepi i Tundimeve 23.09.2022
23/09 22:00
Episodi i nëntë | Kepi i Tundimeve 16/09/2022
16/09 22:01
Atdheu rikthehet me konkurrentët. Erjola bën veprimin e papritur… Kepi i Tundimeve 16/09/2022
16/09 22:00
Vajzat super seksi si pirate kërcejnë në anije… Kepi i Tundimeve 16/09/2022
16/09 22:00
Gabrieli s’heq dorë, puth Ornelën në buzë. Plas sherri mes tij e Klejdit Kepi i Tundimeve 16/09/2022
16/09 22:00
Pas sherrit të djemve, vajzat hidhen keq ndaj Ornelës e reagimit të saj…Kepi i Tundimeve 16/09/2022
16/09 22:00
Mateo dhe Greji fitues të çmimit të madh. Ja reagimi i keq nga konkurrentët Kepi i Tundimeve 16/09/2022
16/09 22:00
Efi ngacmon Fationin për ndjenjat që janë krijuar mes tyre? Kepi i Tundimeve 16/09/2022
16/09 22:00
Juna i thyen zemrën Mateos në sfidën e të pathënave. Ja ç’ndodhi Kepi i Tundimeve 16/09/2022
16/09 22:00
Klejdi sqaron Ornelën për ndjenjat e tij… Kepi i Tundimeve 16/09/2022
16/09 22:00
Erjola xheloze për Atdheun e Anxhelën. Kërcënënon këtë të fundit hapur… Kepi i Tundimeve 16/09/2022
16/09 22:00
Episodi i tetë Kepi i Tundimeve 09/09/2022
09/09 22:01
Sa pará mbetën nga 20.000 euro? Kepi i Tundimeve 09/09/2022
09/09 22:00
E papritur Gabrieli i hyn në shtrat Erjolës, ajo nuk e pret mirë Kepi i Tundimeve 09/09/2022
09/09 22:00