Fiks Fare, Morgu, 100 mijë lekë për të larë të ndjerin ose ‘dil përjashtë’, 5 Dhjetor 2022, Pjesa 2
05/12/2022 21:01

Fiks Fare denoncoi mbrëmjen e së hënës denoncimin e disa familjarëve të cilëve kufomën ua kishin nxjerr jashtë morgut pa ua larë. Punonjësja e morgut sipas tyre u ka kërkuar 100 mijë lekë të vjetra për të larë kufomën, por pa u dhënë faturë për këtë shërbim. Ky shërbim para pak kohësh ofrohej falas nga morgu dhe prej dy javësh kundrejt çmimit prej 2000 lekësh të rinj. Familjarët kanë kundërshtuar të paguajnë punonjësen e morgut, e si rezultat kjo e fundit ua nxjerr kufomën e palarë në shi.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 8 Shkurt 2023
08/02 21:03
Fiks Fare, Në drejtimin e kujt Tirana ka ndryshuar për më mirë? 8 Shkurt 2023, Pjesa 1
08/02 21:02
Fiks Fare, Qëllohet me armë Fiksi, filmuan gërryerjet e paligjshme në lumin Zezë, 8 Shkurt 2023, Pjesa 2
08/02 21:01
Fiks Fare, Moda e fundit, beqarët puthin gratë e martuara, 8 Shkurt 2023, Pjesa 3
08/02 21:00
Fiks Fare/ Bledi Mane: Mund të puth dhe të martuara, ka dal në modë
08/02 20:45
Fiks Fare/ Dhunohet dhe mbahet peng për 30 minuta grupi i xhirimit
08/02 20:30
Fiks Fare/ Persona të armatosur gjuajnë me armë grupin e xhirimit të Fiksit
08/02 20:30
Fiks Fare/ Fiksi fakton me pamje gërryerjet e paligjshme të lumit Zezë
08/02 20:30
Fiks Fare/ Rama, Basha apo Veliaj e ka ndryshuar për më mirë Tiranën?
08/02 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 7 Shkurt 2023
07/02 21:03
Fiks Fare, Rriten divorcet, shkak ekonomia apo mungesa e seksit? 7 Shkurt 2023, Pjesa 1
07/02 21:02
Fiks Fare, Babai shitës “Paret ose do bëjmë lindje të parakohshme”, 7 Shkurt 2023, Pjesa 2
07/02 21:01
Fiks Fare, Sula: Në Parlament hyjnë pa brekë dalin me “Mercedeza”, 7 Shkurt 2023, Pjesa 3
07/02 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Sula: Në Parlament hyjnë pa brekë dalin me “Mercedeza”
07/02 20:45
Fiks Fare/ “Më jep paradhënie ose të bëjmë lindje të parakohshme”
07/02 20:30
Fiks Fare/ Rriten divorcet, shkak ekonomia apo mungesa seksuale në çift?
07/02 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 6 Shkurt 2023
06/02 21:03
Fiks Fare, Po të largohet rinia çdo bëjnë të moshuarit e vendi? 6 Shkurt 2023, Pjesa 1
06/02 21:02
Fiks Fare, Skandal/ Prindërit shesin 5000 euro fëmijën në barkun e nënës, 6 Shkurt 2023, Pjesa 2
06/02 21:01
Fiks Fare, Kryemadhi: Basha fluturoi me presh dhe ne mbas tij, 6 Shkurt 2023, Pjesa 3
06/02 21:00