Djemtë apo lodrën e seksit, kë zgjedhin vajzat? Kepi i Tundimeve 05/08/2022
05/08/2022 22:00

"Kepi i Tundimeve" Në magjinë e ditëve të ngrohta të verës, në një ambjent luksoz, disa të rinj dhe të reja të gjithë beqar, fizikisht shumë tërheqës por edhe me një karakter që nuk kalon pa u vënë re, do të bashkëjetojnë me njeri tjetrin për 20 ditë. Në këtë bashkëjetesë, që mund të konsiderohet edhe një eksperiment social, të rinjtë do të argëtohen nëpërmjet sfidave të ndryshme por jo vetëm, qëllimi është t'i rezistojnë tundimeve në ditët e nxehta të verës!

Episodi I Katërt Kepi i Tundimeve 12/08/2022
12/08 22:00
E papritur: Kleidi puth në buzë Anxhelën…Kepi i Tundimeve 12/08/2022
12/08 22:00
Eriola e frikësuar, çfarë po ndodh mes Atdheut dhe Efit, flet me Ornelën Kepi i Tundimeve 12/08/2022
12/08 22:00
Vajzat provokuese teksa lahen në det Kepi i Tundimeve 12/08/2022
12/08 22:00
Eriola dhe Atdheu fërkime dhe ledhatime në sfidën e poçerisë së baltës Kepi i Tundimeve 12/08/2022
12/08 22:00
Eriola nuk humb kohë e rrëmben Atdheun në pishinë Kepi i Tundimeve 12/08/2022
12/08 22:00
Epsh, prekje , eksitim, kjo sfidë i vë në vështirësi konkurrentët Kepi i Tundimeve 12/08/2022
12/08 22:00
Puthja në buzë, ju humb shumë para, mërzi dhe inate në vilë Kepi i Tundimeve 12/08/2022
12/08 22:00
E guximshme: Anxhela fton në një takim Kleidin…Kepi i Tundimeve 12/08/2022
12/08 22:00
Efi dhe Atdheu në një takim jashtë kepit, çfarë ndodh mes tyre Kepi i Tundimeve 12/08/2022
12/08 22:00
Kleidi nuk përmbahet, shtrin në tokë Ornelën dhe i hip sipër Kepi i Tundimeve 12/08/2022
12/08 22:00
Fationi lan në dush Efin Kepi i Tundimeve 12/08/2022
12/08 22:00
Kepi I Tundimeve Episodi i tretë 05/08/2022
05/08 22:00
Atdheu dhe afrimiteti i tij me Eriolën, tensionon vajzat! Kepi i Tundimeve 05/08/2022
05/08 22:00
Lodra e seksit e fshehur tërbon konkurrentët në shtëpi… Kepi i Tundimeve 05/08/2022
05/08 22:00
Juna dhe Efi flasin “prapakrahëve” të Eriolës Kepi i Tundimeve 05/08/2022
05/08 22:00
Rrëfimi i tmerrshëm, që ngashëron Ornelën Kepi i Tundimeve 05/08/2022
05/08 22:00
Djemtë apo lodrën e seksit, kë zgjedhin vajzat? Kepi i Tundimeve 05/08/2022
05/08 22:00
Anxhela e seksizimi në punë, vajzat bëhen bashkë kundra paragjykimeve Kepi i Tundimeve 05/08/2022
05/08 22:00
Eriola shpërthen në lot, dita nis keq për të … Kepi i Tundimeve 05/08/2022
05/08 22:00