Voilà

Në kanalin e Youtube, Top Channel Albania

Informacione, show biz, intervista, paparazzi, të pathënat e personazheve publike shqiptare dhe të huaj. Një program nga autorja Ledja Liku, nën drejtimin e Xhesika Muçaj.