Top Show

Top Show, një program prej 15 vitesh në Top Channel iprezantuar nga Alban Dudushi. Ky format ka trajtuar fusha tëndryshme të artit, politikës, biznesit dhe shoqërisë qytetare, me përfshirjen e vetë publikut të cilët diskutojnë në një ambient spontan mbi tema të nxehta për shoqërinë shqiptare dhe mëgjerë.