“Soiree” ishte një program i moderuar nga Jonida Shehu, kubëheshin bashkë personazhe të ndryshëm për të përjetuar njëmbrëmje të çlirët, pa doreza dhe klishe, një mbrëmje kunëpërmjet muzikës zbërthehen shumë situata, personazhe dhetema diskutimi, personazhe të fushave të ndryshme në një rrëfimtë sinqertë para një gote vere natën vonë." /> “Soiree” ishte një program i moderuar nga Jonida Shehu, kubëheshin bashkë personazhe të ndryshëm për të përjetuar njëmbrëmje të çlirët, pa doreza dhe klishe, një mbrëmje kunëpërmjet muzikës zbërthehen shumë situata, personazhe dhetema diskutimi, personazhe të fushave të ndryshme në një rrëfimtë sinqertë para një gote vere natën vonë.">

Soirée

“Soiree” ishte një program i moderuar nga Jonida Shehu, kubëheshin bashkë personazhe të ndryshëm për të përjetuar njëmbrëmje të çlirët, pa doreza dhe klishe, një mbrëmje kunëpërmjet muzikës zbërthehen shumë situata, personazhe dhetema diskutimi, personazhe të fushave të ndryshme në një rrëfimtë sinqertë para një gote vere natën vonë.