Shiko kush LUAN

Çdo të shtunë, Ora 21:00

Programi “Shiko Kush Luan” është një game show argëtues që përfshin brenda vetes personazhet më të dashur të publikut. Aktorë, këngëtarë, sportistë, politikanë, gazetarë janë të ftuarit në këtë show, pjesë e një gare të përbashkët që krijon shumë humor, zbavitje, muzikë dhe të famshëm të ardhur në një dimension që nuk janë pare ndonjëherë për publikun e gjerë.

Video

Enca, performancë, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
12/01 13:47
Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
12/01 02:05
Enca përballë VIP-ave, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Ermali imiton Elvanën kur doli e dyta në Festival, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
“Marova” performancë, Fifi, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Një miss apo një këngëtare? Enca & Arjola, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Nëse Ghetto Geasy, do të ishte sërish 16 vjeç, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Ndaje ose Zhvishu, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Kush është paguar më shumë Elvana apo Enca? Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Ghetto Geasy & Majk, kolazh, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Aforizmi i Marjana Kondit për Mirela Kumbaron, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Ghetto Geasy, karriera, jeta personale,kolegët, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Ndaje ose Haje, Ghetto Geasy & Majk, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Ermali i bën replikë Bes Kallakut, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Ermali & Enca “të fejuar”, Shiko kush LUAN 3, 11 Janar 2020, Entertainment Show
11/01 23:15
Video të tjera