Për’puthen Prime

Çdo të Shtunë, Ora 21:00

Programi dating më i ndjekur në Shqipëri vjen të shtunën mbrëma me ngjarje exclusive, të pathënat e javës , takimet, xhelozite, diskutimet, te ftuar, etj...Çdo të shtunë, në ekranin e Top Channel.

Video

Ana Lleshi bën të qaj Mikelën, Albi le Alesjan, ajo shpërthen në lot- Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:31
Fjori: Jam shume e prekur si si djemtë më trajtojnë – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
Ato që nuk u treguan brenda festës së Bora Zemanit – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
Mamaja vjen dhe i kërkon të lër programin Fjorit, s’ka ndodhur kurrë- Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
Alesja e dëshpëruar mes lotësh i kërkon falje Albit – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
Kërcimi i Ana Lleshit me Erionin bën për të qarë Mikelën – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
Trondit Alesja: Më kanë pështyrë në rrugë… – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
I nxehur keq Erioni nuk mban veten, i shpërthen Mikelës – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
Mikela rikthehet dhe kërkon përballje me Erionin – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
A ndjehet Ana fajtore se po përçan Mikelën me Erionin? – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
Sytë e tu kanë trishtim, Fjori qan me dënesë – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
Familjarët surprizë; Ja si reagon Bora Zemani – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
E papritur; Albi dhe Alesja në një kërcim pajtues – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
Florjana i hidhet Alesjas: Po bën skena për ti shpëtuar situatave – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
Mikela debaton me Anën pas situatave të nxehta me Erionin – Përputhen Prime, 15 Janar 2022
15/01 23:30
Video të tjera