Përputhen On Tour

Çdo të Diel 20:20

"Për’Puthen on Tour"  show veror me audicione të hapura në qytetet më të mëdha në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Malin e Zi. Cilët janë personazhet që synojnë të jenë pjesë e sezonit ri,  dhe si do të jetë përballja e tyre me personazhet e  njohur të "Për'Puthen"?

Video

Çfarë ndodhi në audicion që shkaktoi kaq të qeshura – ‘Për’Puthen on Tour’ 25 Korrik 2021
25/07 21:03
Atdheu rikujton audicionin e tij në Për’puthen – ‘Për’Puthen on Tour’ 25 Korrik 2021
25/07 21:02
Merr mamin live me kamera i tregon që është në audicone, ja reagimi i saj – ‘Për’Puthen on Tour’
25/07 21:01
Kandidati fantastik që vjen në Për’puthen, duke sfiduar edhe veten – ‘Për’Puthen on Tour’
25/07 21:00
‘Për’Puthen on Tour’, Fier, Episodi i plotë – 18 Korrik 2021
18/07 21:03
‘Për’Puthen on Tour’, Fier, Pjesa 1 – 18 Korrik 2021
18/07 21:02
‘Për’Puthen on Tour’, Fier, Pjesa 2 – 18 Korrik 2021
18/07 21:01
‘Për’Puthen on Tour’, Fier, Pjesa 3 – 18 Korrik 2021
18/07 21:00
Për’puthen on tour Shkodra, Episodi i plotë – 11 Korrik 2021
11/07 21:03
Antonela i mat rrahjet e zemrës konkurrentit ‘Për’Puthen on Tour’ 11 Korrik 2021
11/07 21:02
Një djal i virgjër konkurron në PËR’PUTHEN ‘Për’Puthen on Tour’ 11 Korrik 2021
11/07 21:01
Antonela vë në vështirësi konkurrentin e ri ‘Për’Puthen on Tour’ 11 Korrik 2021
11/07 21:00
Konkurrenti i bën kërcim stript Sarës, zhvishet para saj ‘Për’Puthen on Tour’ 11 Korrik 2021
11/07 21:00
Kam antipati për Shqipen, ja ça i bën Shqipja vajzës në audicione ‘Për’Puthen on Tour’11 Korrik 2021
11/07 21:00
Jasmina ngacmon keq konkurrentin, ja çfarë ndodhi ‘Për’Puthen on Tour’ 11 Korrik 2021
11/07 21:00
Video të tjera