Ora e Tiranës

E hënë, e mërkurë, e premte, 17:00 | Top News

Programi "Ora e Tiranës" ka për qëllim të promovojë çfarë ndodh në Tiranë, duke sjellë për publikun e gjerë atmosferën, çështje të ndryshme sociale të jetës urbane dhe ofertën kulturore të kryeqytetit të rreth 1 milion banorëve.

Video

“OriginAL” projekti që do sjellë dhe ofrojë bashkëpunim me të rinjtë e diasporës – Ora e Tiranës
18/05 21:00
Tirana vishet me ngjyrat e piktorëve ndërkombëtar në festivalin e akuarelit -Ora e Tiranës /Top News
18/05 21:00
Të rinjtë pjesë e Festivalit Ndërkombëtar të Akuarelit -Ora e Tiranës/Top News
18/05 21:00
Të interpretosh me pedagogun tënd dhe me emrat e njohur të muzikës shqiptare -Ora e Tiranës/Top News
11/05 21:00
Spitali Europian ofron shërbime më cilësore për pacientët e kardiologjisë – Ora e Tiranës / Top News
11/05 21:00
Artistët e njohur klasikë në një skenë me talentet e rinj – Ora e Tiranës / Top News
11/05 21:00
Përdorimi i bicikletës për të jetuar sa më shëndetshëm në kryeqytet. – Ora e Tiranës / Top News
27/04 21:00
“Orange Bike Ride” bashkëpunim edhe me ekspertë ndërkombëtar – Ora e Tiranës / Top News
27/04 21:00
Projekti “Orange Bike Ride” në Tiranë – Ora e Tiranës / Top News
27/04 21:00
Gdhendësi i pipave, tradita e veçantë e familjes Skënderi e trashëguar brez pas brezi -Ora Tiranës
20/04 21:00
Artizanët e Tiranës që ruajnë tradita shekullore – Ora e Tiranës / Top News
20/04 21:00
Trashëgimtari i zanatit të punimit të enëve të baltës – Ora e Tiranës / Top News
20/04 21:00
Tirana bashkohet kryeqyteteve Europiane në një marshim pro paqes – Ora e Tiranës / Top News
13/04 21:00
Marshimi në përkrahje të popullit të Ukrainës – Ora e Tiranës / Top News
13/04 21:00
Ceremonia e hapjes së agjensisë së industrisë kreative – Ora e Tiranës / Top News
13/04 21:00
Video të tjera