Oferta më e mirë

Çdo të hënë, të mërkurë, të premte ora 20:30 në Top News, si dhe në orën 18:00 premierë në kanalin e Top Channel të YouTube

"Oferta më e mirë” është nje emision qe i dedikohet reklamimit të bizneseve me anë të videove, intervistave me përfaqësues të biznesit, dhe realizim e profileve të bizneseve. Ky program është një udhëzues për produktet, shërbimet, çmimet, ofertat, që bizneset ofrojnë për konsumatorin, si dhe për identifikimin e nevojave të konsumatorit.