Më thuaj një dëshirë

Së Shpejti

Një reality show që do t’ju prezantojë javë pas jave dëshirat më të pabesueshme të fëmijëve shqiptarë. Moderatorja Fjoralba Ponari, do të udhëtojë në shkolla të ndryshme të vendit, aty ku do të mbledhë dëshirat përmes të cilave, dikujt do t’i ndryshojmë ditën e dikujt jetën përgjithmonë. Histori emocionuese, prekëse dhe njëherazi qesharake, të rrëfyera me pafajësinë e fëmijëve, çdo të shtunë, nga data 2 janar, në ekranin e Top Channel.

Video

Pyetjet gazmore, fëmijët të shkrijnë së qeshuri!
23/01 18:03
Kamera e fshehtë/ “Mos i hap tasat, sa të vij unë nga drejtoresha”! Reagimi i fëmijëve epik!
23/01 18:01
“Nuk marr dot frymë”, bashkëmoshatarët mbledhin lek dhe e ‘shërojnë’ nga sëmundja!
23/01 18:00
Makina më me ngjyra në Tiranë, një surprizë e këndshme për vajzën që nuk sheh dot ngjyrën e zezë!
23/01 18:00
“Trileçe për gjyshen diabetike”, një dëshirë e ëmbël, lot dhe buzëqeshje!
23/01 18:00
“Dua që t’i heqi të zezat!”Dëshira e çon nënën në butik, emocione të forta!-Më thuaj një dëshirë, P3
23/01 18:00
Prekëse/ “Dua vetëm që motra të shërohet” – Më thuaj një dëshirë, Pjesa 1
23/01 18:00
Pas 13 vitesh plot dhimbje, bashkëmoshatarët i ndryshojnë jetën! – Më thuaj një dëshirë, Pjesa 2
23/01 18:00
4 vite nga vdekja tragjike, vajza e vë përballë vendimit më të vështirë! – Episodi i plotë
23/01 17:15
4 vite nga vdekja tragjike, vajza e vë përballë vendimit më të vështirë! – Episodi i plotë
23/01 17:00
“Mbyllini sytë, nuk po ju rrëmbejmë”! Rrezik dhe adrenalinë për Nertilën!- Më thuaj një dëshirë
16/01 18:00
Të dish apo të kesh? Ja përgjigjet gazmore të fëmijëve!- “Më thuaj një dëshirë”
16/01 18:00
Emocione të forta, në qiell dhe në mes të detit!- Më thuaj një dëshirë, Pj. 3
16/01 18:00
Kamera e fshehtë/ Fjoralba Ponari… Apo Diana?- Më thuaj një dëshirë, Pj. 1
16/01 18:00
Alban Skënderaj lë pafjalë Deborën dhe i bën një premtim të madh!- Më thuaj një dëshirë
16/01 18:00
Video të tjera