Lindje&Perëndim

Çdo të diel, ora 16:45 në Top News dhe ora 17:15 Premierë në YouTube, Top Channel Albania

Programi “Lindje Perëndim” ofron një qasje të plotë të zhvillimeve ndërkombëtare përmes analizimit më të thellë të ngjarjeve të aktualitetit, të cilat për shkak të presionit të afateve kohore, nuk e gjejnë dot një mbulim të tillë gjatë edicionit të lajmeve.

Video

Lindje Perëndim: Si ia doli mashtruesi turk të largohej me 2 miliardë USD nën hundën e policisë!
13/06 17:15
Lindje Perëndim: Plani i fshehtë i Kinës për të sunduar botën!
06/06 17:15
Lindje Perëndim: Sarkozy, Sanader, Gruevski: Kur të “paprekshmit”, nuk i shpëtojnë dot drejtësisë!
30/05 17:15
Lindje Perëndim: Lodhja e Ballkanit nga pritja e zgjerimit, a po zgjohet më në fund BE?
23/05 17:15
Lindje Perëndim: Fundi i një epoke, gabimi që bëri Merkel dhe që po i kushton pushtetin CDU-së
16/05 17:15
Lindje Perëndim/ Grushti i shtetit ne Francë, kush po “kërkon kokën” e Emmanuel Macron?
09/05 17:15
Lindje Perendim: “Top-destinacioni i verës”, strategjia që përdori Greqia për të rihapur turizmin!
02/05 17:15
Lindje Perëndim: Ndryshimi i kufijve kush po kërkon të ndezë ‘fuçinë e barutit’ në Ballkan
24/04 18:00
Lindje Perëndim: Philip, bashkëshorti më i famshëm në botë që nuk u bë kurrë mbret!
19/04 14:09
Lindje Perëndim/ AstraZeneca, të gjitha të pathënat e vaksinës!!!
04/04 17:15
Lindje Perëndim: A do të guxojë Irani të sulmojë SHBA? Skenaret e konfliktit!
28/03 17:15
Lindje Perëndim: Vaksina, `veza e artë` e `Big Pharma-s
21/03 17:15
Lindje Perëndim: Pjesa e errët e së shkuarës në regjimin komunist që Merkel s’dëshiron ta kujtojë!
13/03 17:15
Lindje Perëndim: Nato dhe Rusia po stërviten për luftë në Arktik? Shenjat drejt përplasjes frontale!
06/03 17:30
Lindje Perëndim: Droga, kartelet dhe lufta që vetë qeveria e Meksikës po i bën DEA-s amerikane!
28/02 17:15
Video të tjera