Kandidati

Çdo të Enjte, Ora 23:15

Një program që sjell për publikun një profil gjithë përfshirës të kandidatëve për deputetë për zgjedhjet parlamentare 2021. Do jemi në të gjithë Shqipërinë, me çdo kandidat që synon të jetë deputet.

Video

Kandidati / Flora Manuka synon të jetë deputet në Tiranë për partinë “Social Demokrate”
26/02 00:00
Përvoja ime në menaxhimin spitalor dhe problematikat e shumta më shtynë të aktivizohem në politikë
26/02 00:00
Të rinjtë duhet të bëjnë ndryshimin në politikë duke u aktivizuar dhe duke votuar
26/02 00:00
Nëse do të jem deputete në parlament fokusi im do të jetë tek interesat dhe problemet e popullit
26/02 00:00
Kandidati/ Rudina Hajdari synon të jetë deputete në Elbasan për partinë “Nisma Thurja”
19/02 00:01
Nëse babai im do ishte në jetë gjërat do të ishin shumë ndryshe në Shqipëri…
19/02 00:00
Mesazhi për votuesin: Voto për një të ardhme që nuk është më në emigrim
19/02 00:00
Dua që karriera ime politike ti dedikohet qytetarëve
19/02 00:00
Kandidati / Evald Serreqi synon të jetë deputet në Elbasan për partinë “Lëvizja për Ndryshim”
12/02 00:00
Brezi i ri më motivon, më mbush me shpresë që të jem aktiv e të përballem me dinjitet
12/02 00:00
Familja është gjëja ime më e shenjtë në jetë/Nëna e Evaldit emocionohet gjatë intervistës
12/02 00:00
Vota e qytetareve të Elbasanit do të jetë 4 vite mandat i votuesëve të mi dhe jo mandat personal
12/02 00:00
Ajlin përlotet gjatë intervistës në zyrë. Më dukej sikur po i hiqja bukën personit…
05/02 00:00
Në familjen me 7 fëmijë të 29-vjeçares Aljin Alfredaj kandidate per deputete në Tropojë
05/02 00:00
Në politikë pika e ime më e fortë është vendosmëria. Nëse e them një gjë e bëj!
05/02 00:00
Video të tjera