Dua të të bëj të lumtur

Çdo të shtunë

Protagonistët gjenden ballë për ballë njëri tjetrit të ndarë nga një ekran dhe përpiqen të zgjidhin një konflikt apo të shprehin ndjenjat dhe mirënjohjen që kanë për personat e zemrës.

Video

Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 5 Qershor 2021
05/06 23:31
Momentet “funny” nga puna e përditshme e stafit të “Dua të të bëj të lumtur”, 5 Qershor 2021
05/06 23:30
Stafi përgatit kamer të fshehtë regjisorit, Eduart Grishaj – Dua të të bëj të lumtur, 5 Qershor 2021
05/06 23:30
Një maratonë surprizash për stafin e “Dua të të bëj të lumtur”, 5 Qershor 2021
05/06 23:30
Iljazi rikthehet tek “Dua të të bëj të lumtur”, 5 Qershor 2021
05/06 23:30
Stafi i “Dua të të bëj të lumtur” surprizon Arbana Osmanin – Dua të të bëj të lumtur, 5 Qershor 2021
05/06 23:30
Arbana surprizon asistentët e saj të vegjël – Dua të të bëj të lumtur, 5 Qershor 2021
05/06 23:30
Personazhet më të veçantë rikthehen tek “Dua të të bëj të lumtur”, 5 Qershor 2021
05/06 23:30
Mevlani i “Për’puthen” surprizon Iljazin me dy gra dhe i kërkon këshilla – Dua të të bëj të lumtur
05/06 23:30
Arbana Osmani çon stafin e saj në Dubai – Dua të të bëj të lumtur, 5 Qershor 2021
05/06 23:30
Stiljano dhe Ersonelda, çfarë po ndodh me ta tani? – Dua të të bëj të lumtur, 5 Qershor 2021
05/06 23:30
Mësuesja e fillores surprizon Arbana Osmanin – Dua të të bëj të lumtur, 5 Qershor 2021
05/06 23:30
Flora Gashi surprizon Iljazin me dy gra & këndon live me të- Dua të të bëj të lumtur, 5 Qershor 2021
05/06 23:30
Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 29 Maj 2021
29/05 23:31
Halla & motra tregojnë vështirësitë që përballet djali me aftësi të kufizuar-Dua të të bëj të lumtur
29/05 23:30
Video të tjera