Vende të lira pune – Top Media

Top Media (pjesë e grupit Top Media) kërkon të punësojë:

Shef/e Finance
Specialist/e Finance
Arkëtar/e

Të interesuarit duhet të dërgojnë Cv në adresën [email protected] dhe [email protected].
Aplikimet jane të hapura deri më datë 22 Mars 2023.