Teknik per Playout /Pult

Top Channel kerkon te punesoje:” Teknik per Playout / Pult “

Pershkrimi i pozicionit:

-Te kete perfunduar arsimin e mesem profesional / te pergjithshem ose arsimin e larte .

-Preferohen kandidate me  eksperience pune, ne pozicionin teknik playout , ne television apo

qe kane punuar ne  studio prodhimesh audiovisive apo agjenci prodhimi produktesh televizive  .

-Te kete njohuri baze mbi perdorimin e kompiuterit .

-Te kete deshire per te mesuar .

-Te jete i komunikueshem dhe i gatshem te punoje ne grup.

-Kurse trajnimi profesionale per perdorim te paisjeve kompiuterike .

-Te kete njohuri baze  te gjuhes se huaj, anglisht

-I gatshem te punoje me turne

Te gjithe te interesuarit te dergojne CV ne adresen: [email protected].