Teknik Audio

Top Channel kerkon te punesoje: “Teknik audio “ 

Pershkrimi i pozicionit:

-Te kete perfunduar arsimin e mesem profesional / te pergjithshem ose arsimin e larte .

-Preferohen me  eksperience pune ne television apo studio prodhimesh audiovisive apo agjenci prodhimi produktesh televizive  .

-Te kete njohuri te mira mbi paisjet audio , mikrofonat , mikserat audio dhe komponente te tjere te sistemit audio

-Te kete njohuri baze mbi menyren e instalimit te sistemeve audio

-Te kete njohuri baze mbi perdorimin e kompiuterit .

-Te kete deshire per te mesuar .

-Te jete i komunikueshem dhe i gatshem te punoje ne grup.

-Kurse trajnimi profesionale per video , audio  eshte ne favor te kandidatit .

-Te kete njohuri baze  te gjuhes se huaj, anglisht

-I gatshem te punoje me turne

Te gjithe te interesuarit te dergojne CV ne adresen: [email protected].