Specialist IT

Profili I Kompanise: Top Channel është një televizion privat që transmeton lajme dhe programe të tjera televizive gjatë 24 orëve. Top Channel I filloi transmetimet për here të pare me date 20 Dhjetor 2001. Sot, Top Channel është i pranishëm me sinjalin e tij në të gjithë Europën, përmes platformës Digitalb si edhe në Amerikën Veriore permes 2 platformave IPTV, TVALB dhe Shqip TV. Që në fillim të transmetimeve të tij, Top Channel dalloi për saktësinë e lajmeve të orës së fundit dhe lidhjeve të drejtperdrejta të ngjarjeve më të rendësishme të vendit, si dhe zgjeroi shumë shpejt gamën e programeve te te gjitha zhanreve, per te gjitha grupe moshat. Top Channel është pjesë e Top Media Group ku bëjnë pjesë dhe Top Albania Radio, Top Gold Radio, My Music Radio, Gazeta Shqip Online, një pjesë e platformës Digitalb, Top News dhe VGA Studio.

Departmenti: IT
Vendodhja: Kodër Mëzez, Kashar Tiranë
Pozicioni: IT

KËRKESAT:

• Te ketë kryer arsimin e larte ne degën Inxhinieri Informatike.
• Master ne te njëjtën dege është plus.
• Njohuri te mira ne administrimin serverash , rrjetesh, storage .
• Preferohet te ketë certifikata profesionale.
• Te ketë njohuri për Router, firewall , switches
• Te ketë jo me pak 3 vjet eksperience pune ne profesion
• Preferohet njohuri ne software per Video Editing
• Të ketë aftësi shumë të mira të të punuarit në skuadër;
• Aftësi shumë të mira komunikuese;
• Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze.

 

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV në adresën [email protected].
Vetëm aplikuesit të cilet do të përzgjidhen për intervistë, do të lajmërohen nëpërmjet rrugëve të kontaktit.