Pergjegjes Teknik

Top Channel kerkon te punesoje:”Pergjegjes Teknik”

Pershkrimi i pozicionit:

-Kandidati te kete eksperience te pakten 3-5vjet ne television apo si pergjegjes teknik ne studio televizive prodhimi .

-Duhet te kete perfunduar arsimin e mesem professional ose te pergjithshem ,

Preference kandidatet qe kane  mbaruar arsimin e larte ne deget inxhinieri elektronike/elektrike/informatike .

-Te kete eksperience pune ne fushen e prodhimeve televizive ,

-Kurset profesionale do te jene nje plus per kandidatin

-Te kete njohuri mbi paisjet video dhe audio , kamerat broadcast ,routerat dhe mikserat video edhe audio ,

sistemet kompiuterike playout ,grafike  dhe edituese .

-Te kete njohuri mbi rregullat baze te  instalimit te paisjeve broadcast .

-Te jete i komunikueshem dhe i gatshem te punoje ne grup.

-Te jete I gatshem te punoje ne pershtatje me menyren e punes se departamentit teknik ( turne )  .

-Te kete njohuri baze  te gjuhes se huaj, anglisht

Te gjithe te interesuarit te dergojne CV ne adresen: [email protected].