Teknik/Operator Ndriçimi

Teknik/Operator Ndriçimi

Kompania Top Channel ofron mundësinë e punësimit në pozicionin “Teknik/Operator Ndriçimi”
Aplikuesit duhet të plotesojnë keto kritere:

  • Të ketë perfunduar arsimin e mesëm profesional në profilin “Teknik/Operator Ndriçimi” ose të ketë ndjekur kurse trajnimi profesionale për ketë profil.
  • Të ketë eksperiencë pune në këtë fushë.
  • Të jetë i komunikueshëm dhe i gatshëm të punojë në grup.

 

Preferohen kandidatë të cilët kanë eksperiencë pune në studio televizive.

CV mund t’i dergoni në adresën [email protected] Vetëm aplikuesit të cilët do të përzgjidhen për intervistë, do të lajmërohen nëpërmjet rrugëve të kontaktit.