ELEKTRICIST SKENE & STUDIO

ELEKTRICIST SKENE & STUDIO

Kompania Top Channel ofron mundesine e punesimit ne pozicionin “Elektricist”
Aplikuesit duhet te plotesojne keto kritere:

  • Te kete perfunduar arsimin e mesem profesional ne profilin Elektricist/ose te kete ndjekur kurse trajnimi profesionale per kete profil.
  • Te kete eksperience pune ne kete fushe.
  • Te jete i komunikueshem dhe i gatshem te punoje ne grup.

Preferohen kandidate te cilet kane eksperience pune ne studio televizive.

CV mund t’i dergoni ne adresen [email protected] Vetem aplikuesit te cilet do te perzgjidhen per interviste, do te lajmerohen nepermjet rrugeve te kontaktit.