Vitrina e librit/ Fabula rasa nga Agron Tufa
11/02/2019 10:04
Vitrina e librit/ “Dituria” rikthen Remarkun në duart e lexuesit shqiptar me të drejta të plota
04/02/2019 12:57
Vitrina e librit/ Dashuritë e virgjëreshës Madalenë nga Ridvan Dibra
04/02/2019 12:54
Vitrina e librit/ Njohja e vonë e Juan Rulfos
04/02/2019 12:51
Vitrina e librit/ “Gjithçka rreth asgjësë”, Flogerta Krypi
28/01/2019 10:06
Vitrina e librit/ Tatuisti i Aushvicit nga Heather Morris
28/01/2019 10:02
Vitrina e librit/ Levi dhe “Jeta është e bukur në Aushvic”
28/01/2019 10:00
Vitrina e librit/ Kopertinat e reja: Sizifi dhe Edith Piafi dhe Krimi i Sarajevës
28/01/2019 09:56
Vitrina e librit/ Vrasje në kryeministri nga Diana Çuli
21/01/2019 11:18
Vitrina e librit/ Flakërimë dashurie nga Rumi
21/01/2019 11:14
Vitrina e librit/ Pse duhet ta lexojmë Scott Fitzgerald?
21/01/2019 11:10
Vitrina e librit/ Kopertinat e reja: “Kafshët fantastike” dhe “Postieri”
21/01/2019 11:08
Vitrina e librit/ Libri i Baltimorëve nga Joel Dicker
14/01/2019 11:09
Vitrina e librit/ Shtëpia e fëmijëve në Reindeer Woods nga Kristin Omarsdottir
14/01/2019 11:06
Vitrina e librit/ Të çmendesh pas të bukurës
14/01/2019 11:03
Vitrina e librit/ Kopertinat e reja: “Globalizimi dhe vetëdija kulturore” dhe “Duke përjetuar këngën labe”
14/01/2019 10:56
Vitrina e Librit/ “Tutori”: Romani, një rrëfim i fortë mbi individin
06/01/2019 20:26
Vitrina e Librit/ “1984” nga George Orwell
06/01/2019 20:25
Vitrina e Librit/ Kafka nuk ishte pesimist
06/01/2019 20:24
Vitrina e Librit/ “Baroni maltez… dhe unë, Lusiani” nga Francis Ebejer
06/01/2019 20:23
Vitrina e Librit/ “Kërkohet një vrasës” nga Liridon Mulaj
06/01/2019 20:21