Vitrina e librit/ Libri i Baltimorëve nga Joel Dicker
14/01/2019 11:09
Vitrina e librit/ Shtëpia e fëmijëve në Reindeer Woods nga Kristin Omarsdottir
14/01/2019 11:06
Vitrina e librit/ Të çmendesh pas të bukurës
14/01/2019 11:03
Vitrina e librit/ Kopertinat e reja: “Globalizimi dhe vetëdija kulturore” dhe “Duke përjetuar këngën labe”
14/01/2019 10:56
Vitrina e Librit/ “Tutori”: Romani, një rrëfim i fortë mbi individin
06/01/2019 20:26
Vitrina e Librit/ “1984” nga George Orwell
06/01/2019 20:25
Vitrina e Librit/ Kafka nuk ishte pesimist
06/01/2019 20:24
Vitrina e Librit/ “Baroni maltez… dhe unë, Lusiani” nga Francis Ebejer
06/01/2019 20:23
Vitrina e Librit/ “Kërkohet një vrasës” nga Liridon Mulaj
06/01/2019 20:21
Vitrina e librit/ Përse faktet i nuk ndryshojnë mendjet tona?
31/12/2018 00:02
Vitrina e librit/ Rojtari i Fundit nga Gaëlle Josse
30/12/2018 23:58
Vitrina e librit/ Albumi “Parqet Kombëtare të Shqipërisë”, një pasuri kombëtare
30/12/2018 23:57
Vitrina e librit/ “Kinostudio ‘Shqipëria e vjetër’, kryqi i devijuar i Moskës”
24/12/2018 11:04
Vitrina e librit/ Vajzat pa emër nga Martha Hall Kelly
24/12/2018 11:01
Vitrina e librit/ Një histori mungese
24/12/2018 10:58
Vitrina e librit/ Gurët e vetmisë nga Tom Kuka
19/12/2018 11:40
Vitrina e librit/ Falltarët, një autobiografi mbi shpirtëroren
19/12/2018 11:36
Vitrina e librit/ Estetika e burrave
19/12/2018 11:20