Avioni i pasagjerëve ‘niset vetë’, shkakton përplasje e kaos në aeroportin argjentinas nga erërat (video)

Në momentet e frikshme të regjistruara në kamera shihet një avion niset papritur nga vendi i parkimit të tij në një aeroport në Argjentinë duke përplasur mjetet dhe karroceritë e shkallëve në asfalt.