Kryeqyteti vazhdon të ketë numrin më të madh të rasteve aktive me COVID-19. Aktualisht në Prishtinë janë 2426 raste aktive.

Pas saj është komuna e Prizrenit me 995 raste dhe ajo e Fushë Kosovës me 865. Sipas raporteve zyrtare, në total numri i rasteve aktive është 11.862.

Kurse, numri i përgjithshëm i të shëruarve është 144.183. Përndryshe, deri tash nga COVID-19 kana vdekur 2,889 persona.

Top Channel