Nëse doni të kontrolloni partnerin tuaj, pyeteni atë për këtë. Ndonjëherë një burrë nuk dëshiron të flasë me askënd për tema të caktuara. Sidoqoftë, ka gjëra që partneri mund të thotë, por vetëm nëse gruaja e tij e dashur e pyet.

Këto janë sekretet që burrat ia zbulojnë vetëm gruas që duan.

Atij i pëlqen të të përqafojë shumë

Një burrë i dashuruar është gati të prekë të dashurin e tij për ditë të tëra. I dashuri juaj nuk ju tha kurrë se sa mirë është të flini në krahët tuaj? Bëjini atij këtë pyetje. Më besoni, përgjigja do t’ju befasojë. Ajo ka frikë se do të të humbasë

Më shpesh, burrat përpiqen të fshehin nga të dashurit e tyre faktin se edhe ata mund të kenë frikë. Ai mund të mos flasë drejtpërdrejt për këtë, por në fakt ka frikë se do t’ju humbasë. Mundohuni ta pyesni disi se si e imagjinon jetën pa ju.

Nevoja për mbështetje emocionale

Burri do të përpiqet të bëjë gjithçka në mënyrë që të mos tregojë se ka nevojë për ndihmë. Kur e njihni partnerin tuaj mjaft mirë, do të mësoni të ndiheni pa fjalë kur ta mbështesni. Por është më mirë të pyesni drejtpërdrejt.

Fantazitë seksuale

Seksualiteti shpesh ndërthuret me fajin dhe turpin. Dhe partneri juaj mund të fshehë dëshirat e fshehura pas shtatë bravash. Provoni ta pyesni për këtë./KosovaPress/

Top Channel