Sipas raportit të punës për datën 22 maj, 214 pacientë janë duke u trajtuar në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme.

122 pacientë janë të konfirmuar me COVID-19.

6 janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 146 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë.

Në QKUK janë të shtrirë 120 pacientë:

6 pacientë janë në gjendje të rënduar

69 janë të konfirmuar me Sars Cov-2

86 janë me oksigjeno-terapi.

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave:

Klinika Infektive, 45 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 57 pacientë

Mjekimi Intensiv -COVID, 6 pacientë dhe 1 në Repartin Intenziv të Klinikës Infektive

Klinika e Pediatrisë, 11 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 1 pacientë.

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 94 pacientë:

53 të konfirmuar pozitivë

60 me oksigjeno-terapi.

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas spitaleve të përgjithshme:

Spitali i Prizrenit, 18 pacientë

Spitali i Gjakovës, 12 pacientë

Spitali i Pejës, 30 pacientë

Spitali i Gjilanit, 19 pacientë

Spitali i Ferizajt, 7 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 4 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 4 pacientë

Top Channel